Quantcast

Teuve s kapacitou na Intelsatu 905

| redakce | tisk

Společnost Telefónica Servicios Audiovisuales (TSA), vysílací jednotka španělské Telefonica S.A. si objednala kapacitu na satelitu Intelsat 905 na pozici 24,5°W. Mnohaletý kontrakt byl uzavřen pro požadavky distribuce obsahu na Pyrenejském poloostrově a na Kanárských ostrovech předním španělským vysílatelem placených kanálů Teuve.

Intelsat 905 v současnosti šíří nejžádanější programy ve španělštině od předních vysílatelů k tisícům kabelových sítí napříč regionem. Součástí kontraktu je šíření 11 programů na družici Intelsat 905 - z toho šest filmových: Cinestar, Extreme, MGM, Somos, Cinematk a Canal 18 a dále pět zábavních kanálů: Natura, Buzz, Buzz Rojo, Pacha a KidsCo. Všechny programy jsou šířeny přes různé kabelové sítě pro více než 2 miliony španělských domácností.

Paket Teuve je v provozu od července 2009 na kmitočtu 11,137 GHz, polarizace horizontální, SR 28670, FEC 2/3, DVB-S v kódovacím systému Irdeto3+. Intelsat 905 je náhradou za původní satelit Intelsat 3R, který je na konci své životnosti.





Reklama




Vybrané články