Quantcast

MGM, ESPN America, Disney, Eurosport 2 v paketu Total TV

| redakce | tisk

Total TV, placená televize pro země bývalé Jugoslávie, se rozšířila o nové programy. Ty se objevily na novém transpondéru Total TV na satelitu Eurobird 16A (16°E), na kmitočtu 10,930 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S. Jde o stanice Eurosport 2 Bundesliga, MGM Channel East Europe, Disney Channel Polska a Pink Folk. Všechny jsou v kódu NDS Videoguard.

MGM Channel - nový filmový kanál v nabídce Total TV z produkce Sony Pictures Entertainment Group. MGM Channel vysílá filmy a seriály z bohaté knihovny populárního filmového studia MGM, která obsahuje více než 5 tisíc filmových titulů. Stanice je lokalizována do srbštiny. MGM bude dostupný na všech trzích, kde Total TV působí s výjimkou Slovinska, kde se vysílá jiná verze MGM, která není šířena v Total TV.

Eurosport 2 Bundesliga - modifikovaná verze mezinárodní verze Eurosport 2 doplněná o přenosy z první a druhé německé fotbalové ligy. Eurosport 2 Bundesliga vysílá v 16:9, což uvítají zejména majitelé širokoúhlých obrazovek.

Pink Folk - nová stanice z produkce RTV Pink zaměřená na folkovou hudbu. Stanice je součástí Pink Music balíčku, který obsahuje Pink Plus a Pink Extra.

ESPN America - sportovní program z produkce ESPN určený pro evropský trh. Kanál vysílá populární americké sporty - NFL, NCAA, NASCAR, NHL a MBL. Kanál vysílá v anglickém jazyce.

Disney Channel - nejpopulárnější dětský kanál na světě přináší filmové a dětské seriály z produkce koncernu Walt Disney.

Sci-Fi Channel - stanice věnovaná vědecko-fantastickým seriálům a filmům. Program se objeví v nabídce začátkem příštího měsíce.

zdroj: mPortal.com.hr





Reklama




Vybrané články