Quantcast

Ve čtvrtek odstartuje veletrh Digitex

| redakce | tisk

Již zítra, ve čtvrtek 5.11.2009, začne v Brně největší český veletrh spotřební elektroniky a digitální zábavy Digitex. Ten bude doprovázet mezinárodní výstava fotografické techniky Interkamera. Veletrhu se bude letos účastnit cca 65 vystavovatelů. Akce potrvá do neděle.

Digitex a Interkamera se letos zaměří více na laickou veřejnost. Poprvé se bude konat i o víkendu, což by mělo zájem lidí o veletrh podpořit. Návštěvníci veletrhů si budou moci prezentované zboží na místě i zakoupit.

Digitex hlavně přiláká digitální zábava. Návštěvníci se mohou těšit na řadu novinek z oblasti IT - například nové procesory Intel Core i5, výkonné PC sestavy ale také se dočkají příznivci extrémního overclockingu - přetaktování PC za pomocí tekutého dusíku.

Vystaveny budou i televizory a další elektrotechnické zboží. Sharp předvede LCD televizor s kontrastním poměrem 2 miliony ku jedné a energeticky nejúspornější LCD televizor na světě.

Digitex a Interkamera se ještě vloni konaly společně s Invexem. Letos došlo k jeho proměně na Invex Fórum - dvoudenní konferenci.

zdroj: ČTK





Reklama




Vybrané články