Quantcast

Vantage VT1 - nový přijímač s funkcí dual boot

| redakce | tisk

Společnost Vantage Digital představila nový HD set top box určený pro příjem satelitního vysílání. Přístroj pod katalogovým označením Vantage VT-1 má rozhraní pro připojení 2,5 palcového HDD bez nutnosti otevírání skříně přijímače.

S HDD přístroj podporuje klasické funkce jako převíjení dopředu i zpět, včetně timeshift. Přijímač má integrovanou čtečku SD karet, kterou lze využít pro přehrávání/zobrazování hudebních souborů MP3 či obrázků.

Vantage VT-1 má dále 2 rozhraní standardu Common Interface (CI) pro vložení takřka libovolných modulů (CAM) a dále dvě čtečky přístupových karet Conax. Dvoupalcový OLED displej na předním panelu set top boxu zobrazuje informaci o názvu přijímané stanice a další systémové informace.

Předností přijímače je tzv. dual boot. VT-1 má dva boot sektory. První oblast je určena pro klasický firmware a druhá je vyhrazena pro firmware na bázi operačního systému Linux. Linuxová verze firmware bude k dispozici zdarma od druhého čtvrtletí roku 2010.

VT-1 bude mít 2 rozhraní HDMI - jedno HDMI 1.3 pro připojení z zobrazovací jednotce a druhé poslouží k připojení externího digitálního zařízení jako je kamera, přehrávač bluray a jiné. Přístroj bude mít dále 3 rozhraní USB 2.0 pro připojení dalších médií a koaxiální a optický výstup zvuku.





Reklama




Vybrané články