Quantcast

Media Vision je výhradním distributorem satelitního signálu MTV

| redakce | tisk

Společnost Media Vision s.r.o., provozovatel satelitní platformy CS Link , oznamuje zařazení programu MTV pro český a slovenský trh. Program byl zařazen do programových balíčků MIX, TOTAL a lze jej přidat do individuálního balíčku MÝCH 6. Do konce roku ho všichni uživatelé CS Link můžou sledovat zcela zdarma.

V rámci promo akce je MTV do konce letošního roku dostupné pro všechny zákazníky CS Link bez ohledu na to, kterou službu využívají.

Media Vision se zároveň stala obchodním partnerem TV Nova, provozovatele MTV, zajišťuje distribuci programu MTV na družici Astra 1G (23,5 stupně východně). Kódovaný satelitní signál česko-slovenské verze MTV je vysílán z Kavčích hor spolu s dalšími programy společnosti CET 21. Signál MTV je určen jak pro DTH příjem (paket CS Link), tak i pro ostatní kabelové, satelitní a IPTV platformy.

Jsme potěšeni, že můžeme našim zákazníkům poskytnout známou stanici MTV v česko-slovenské jazykové mutaci,“ uvedl Daniel Klička, ředitel společnosti Media Vision u příležitosti oficiálního zařazení programu do nabídky paketu CS Link. „MTV přispěje k dalšímu zatraktivnění naší programové nabídky“, dodal Klička.

Společnost Media Vision zajišťuje satelitní distribuci i pro další kanály CET21 - TV Nova, Nova Cinema, Nova Sport a také Nova HD.

Informace o programových balíččích, do kterých je přidáno MTV:

Balíček MIX je programový mix placených kanálů, který se po zařazení MTV rozšiřuje na 11 stanic. MIX obsahuje i stanice AXN, AXN Crime, AXN Sci-Fi, CS Mini, CS Film, Disney Channel, Minimax, Film+, Leo TV a XXX Xtreme. Roční předplatné lze pořídit za 180,- Kč měsíčně.

Programový paket TOTAL obsahuje spolu s MTV celkem 21 programů - všechny stanice podmnožiny MIX a dále kanály Sport1, Sport2, Sport 5, Nova Sport, Eurosport, National Geographic Channel, Nat Geographic Wild, Fishing and Hunting Channel, DoQ a Spektrum. Předplatné balíčku TOTAL lze pořídit za 290,- Kč měsíčně.

MÝCH 6 je balíček, který poskytuje svobodnou volbu každému divákovi. Umožňuje si vybrat 6 libovolných programů z nabídky TOTAL (vyjma Eurosportu) za výhodnou cenu 220,- Kč při ročním předplatné.

zdroj: PR CS Link





Reklama




Vybrané články