Quantcast

Rádio SM2 skončilo v paketu Skylink

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Rádio SM2 skončilo v paketu Skylink

Na satelitní platformě Skylink bylo dnes ukončeno šíření audio kanálu SM2 (Store Media Radio 2). Program byl šířen kryptovaně v systému podmíněného přístupu CryptoWorks. Rozhlasová stanice nebyla určena pro individuální příjem (DTH).

"Smlouva mezi společnostmi Towercom a Store Media vypršela k 1. prosinci. Towercom přistoupil k odpojení služby až dnes," uvedl na dotaz webu parabola.cz Jaromír Glisník, výkonný ředitel společnosti TradeTec, která se podílí na chodu Skylinku.

Společnost Store Media šířila na platformě Skylink tři programové pozice. Jedna z nich byla nyní odpojena. Zbývající dvě - Store Media Radio 1 a Store Media CS jsou nadále šířeny v nezměněné podobě - kódovaně v systému CryptoWorks (CAID 0D70). Vysílání obou služeb je určeno pro ozvučení obchodních domů a hypermarketů a není určeno pro koncové satelitní diváky, proto přístupová karta Skylink tyto stanice divákům neodkóduje.

Programové služby Store Media Radio 1 a Store Media CS jsou šířeny na satelitu Astra 3A (23,5°E), na freq. 12,565 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S, CA CryptoWorks.





Reklama




Vybrané články