Quantcast

Testy distribučních AXN se přesunuly z 9E na 16E

| redakce | tisk

Multiplex kanálů Sony Pictures International ukončil testovací vysílání na satelitu Eurobird 9A (9°E). Testy se nově objevily na družici Eurobird 16A na pozici 16°E. V praxi je tak stejný distribuční balík vysílán ze dvou transpondérů v rámci jedné pozici. Původně se mux vysílal na satelitu Eutelsat W2 na 16 st. východně.

Distribuční balík Sony Pictures International obsahuje programy AXN Crime (včetně české audio stopy), AXN Sci-Fi (včetně české audio stopy), AXN Deutschland, AXN Central Europe (vč. CZ audio stopy), AXN Polska, AXN Romania (vč. CZ audio stopy), Animax Deutschland, AXN Adria, SET Africa, AXN Bulgaria, AXN Sci-Fi Polska, AXN Crime Polska a Animax Polska.

Všechny stanice jsou kryptované systémem PowerVu (vyjma AXN Adria, který používá Viaccess PC 3.0 a Videoguard a SET Africa ve Viaccess PC 2.6) a jsou výhradně určeny pro kabelové, satelitní a IPTV platformy jako distribuční signály.

Přesunem testů z 9E na 16E může souviset snaha v hledání optimálního řešení distribuce programů rodiny kanálů AXN, Animax a SET.

zdroj: flysat + vl. zpráva





Reklama




Vybrané články