Quantcast

2 nové pořady na TV Óčko: CZ + SK Retro a Bravo TV Songbook

| redakce | tisk

Hudební televize Óčko vstupuje do roku 2010 s dvěma novými pořady CZ + SK Retro a Bravo TV Songbook. První z nich se divákům představí ve čtvrtek 7.ledna.

Pořad CZ & SK Retro je určen všem těm, kterým se stýská po Džínech Lucky Vondráčkové, Mumulandu, Black Milk nebo třeba po Sexy Dancers. Zkrátka všem těm, kterým ve vysílání chybí česká hudba 90´let a začátku milénia. A že je na co se těšit! Bohatý archiv Óčka obsahuje všechny zásadní klipy tohoto období. Premiérový díl nabídne Lucii a její Černé Anděle, Leoše Mareše v kožichu se songem Lži jsou jako déšť, Fanánkova Průšu a mnoho dalších. Óčko tímto pořadem rozšiřuje své portfolio oblíbených retro pořadů Hitzone 80´s, Hitzone 90´s a Hitzone Millenium. Pořad CZ & SK Retro bude vysílán každý čtvrtek od 22,00 hod.

Druhá novinka ve vysílání Óčka Bravo TV Songbook je připravována, jak název napovídá, ve spolupráci s časopisem Bravo a jeho rubrikou Songbook. V pořadu se objeví několik zahraničních klipů, které budou opatřeny titulky s českým překladem textu. Překlad dvou nejžhavějších top songů, které zazní najdou diváci i v aktuálním vydání tištěné podoby časopisu Bravo. Archiv songů bude k dispozici také na Bravo.cz. Jedná se již o druhý pořad vyrobený ve spolupráci s časopisem Bravo. Bravo TV Songbook se bude vysílat od 14.1. každý lichý čtvrtek od 16,30 hod. Sudé čtvrtky ve stejném čase patří pořadu Bravo TV, který má nového moderátora Míru Hejdu.

zdroj: Óčko





Reklama




Vybrané články