Quantcast

Jim Jam v novém kabátě

| redakce | tisk

Kabelový a satelitní placený dětský televizní kanál JIM JAM připravil novinky nejen v oblasti programové nabídky, ale také zcela nový kabát, který představil již v pondělí 15. února 2010.

"Barevná, veselá a živá jsou nová témata, která v rámci on-air grafiky hravým způsobem dotvářejí atmosféru stanice. A stejně jako jednotlivé pohádky u dětí rozvíjejí zvídavost a nová poznání. Děti se tak budou moci postupně stát součástí pralesa, vesmíru, okouzlující farmy, dětského cirkusu, zoologické zahrady nebo výletu pod mořskou hladinu," říká Václav Mozer ze společnosti Chello Central Europe, která stanici v Česku a na Slovensku zastupuje.

"Nové řady pohádkových seriálů tentokrát apelují například na ekologické cítění," dodává.

Jim Jam je určen pro děti předškolního věku od 1 do šesti let. Je určen i rodičům, které se o své děti starají. Televize vznikla v roce 2006 a dnes se vysílá do více než 50 zemí světa v deseti různých jazycích. Kanál přináší milou zábavu, mnoho nových podnětů a bezpečné prostřední bez reklam. Při sledování jednotlivých programů mohou děti rozvíjet svoji fantazii, představivost či paměťové schopnosti.

Jim Jam je v nabídkách satelitních platforem Skylink a UPC Direct.





Reklama




Vybrané články