Quantcast

Nový publicistický pořad Vizita již tuto středu na TV Nova

| redakce | tisk

Příběhy plné naděje a zázraků přináší nová publicistická série Vizita, kterou připravili reportéři televize Nova. Zcela nový dokumentární formát nahlíží do soukromí i nejniternějších zákoutí duší pacientů, stižených velmi vážnými chorobami.

Prostřednictvím dokumentu s nimi diváci prožijí zdravotní komplikace i chvíle naděje, poznají jejich domovy, vztahy i problémy.

Série seznamuje diváky s každodenními zázraky medicíny, které umožňují léčit těžká onemocnění. Uvidí na vlastní oči unikátní postupy, prostřednictvím kamery budou nahlížet lékařům přímo pod ruce. Užasnou nad nejnovějšími lékařskými postupy, zdravotnickým vybavením a moderními léky. Poznají zručnost, důmysl i důvtip nejuznávanějších kapacit z různých oborů naší medicíny.

Během strhujícího vyprávění rozkryjeme různá tajemství nemocí. Poznáme, jak vznikají, a budeme hledat cesty k jejich vyléčení. Díky moderním počítačovým animacím, které se v takové podobě objeví na obrazovce vůbec poprvé, pronikneme do útrob lidského těla. Mimo jiné prolétneme srdcem, zblízka se podíváme, jak v cévách vzniká zabijácká sraženina, nebo se staneme svědky komunikace mezi mozkovými buňkami.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články