Quantcast

Kabel BW s 19 kanály ve vysokém rozlišení

| redakce | tisk

Třetí největší kabelový operátor v Německu Kabel BW je úspěšný. Po zavedení nabídky programů ve vysokém rozlišení (HDTV) na konci roku 2009 a dodávce HD PVR set top boxů klientům, vzrostl počet zákazníků.

Kabel BW dodává služby pro 2,3 milionů domácností a poptávka po službě operátora je větší než se očekávalo a dochází ke zpoždění v dodávkách přijímačů k zákazníkům.

Jsme rádi, že je tak velký zájem o naši novou generaci přijímačů. Širokým výběrem kanálů se nám podařilo přesvědčit zákazníky do HDTV, řekl Stephen Beberweil, vedoucí produktového managementu Kabel BW.

Kabel BW má v nabídce celkem 19 programů v HD kvalitě a je tak největším poskytovatelem HD programů v Německu. Provozovatel nabízí kanály Das Erste, ZDF HD a také komerční stanice jako Anixe HD, Servus HD, Luxe TV HD a také kompletní HD nabídku Sky HD Deutschland. Od prosince 2009 Kabel BW nabízí také vlastní HD balíček, který obsahuje stanice MTVNHD, Deluxe Lounge HD a Classica HD.

Do konce roku hodlá společnost zvýšit počet stanic v HD kvalitě až na 30. Probíhají jednání o vstupu komerčních kanálů vysílacích skupin ProSiebenSat.1 a RTL.

zdroj: satkurier.pl, rapidTVnews





Reklama




Vybrané články