Quantcast

MGM od května s novým vzhledem

| redakce | tisk

Od 1. května 2010 bude mít filmová stanice MGM Channel zcela nový vizuální styl s prvky Hollywoodu. Nový design bude působit atraktivnějším a modernějším dojmem. I přes chystané změny stanice neopustí svoji dosavadní klasickou eleganci a tradiční klíčové rysy.

Vedle zbrusu nového, atraktivního designu alá Hollywood zavádí MGM Channel také nový, propracovaný systém menu, který dále umocní divácký zážitek a rozšíří důležitou složku komunikace kanálu s předplatiteli. Nový systém umožní lepší přehled o programové nabídce.

Cílem těchto změn je umožnit celkový rozvoj stanice, rozšířit divácký záběr a oslovit mladší publikum, aniž bychom ztratili zájem cílové skupiny ve věku 39 - 49 let. Změny pozitivně ovlivní i partnery stanice MGM, kteří se pohybují na trhu placených TV služeb,“ uvedl Václav Mozer, Senior Marketing & PR manager Chello Central Europe. Nový design budou mít také lokalizované webové stránky MGM Channel - www.mgmchannel.com.

Nový vizuální vzhled kanálu nabízí moderní kombinaci kouzla Hollywoodu a legendární kvality značky MGM. Každé grafickém ztvárnění tak nyní divákovi nabídne kouzlo Hollywoodu. Atmosféru Hollywoodské podívané navodí scény z filmů protkané charakteristickým třpytem showbyznysu či světelné kužely vyzařující z filmových reflektorů. Každý programový prvek je speciálně upraven a doplněn charakteristickou scénou: herečka mává fotografům, herec utíká před policejními sirénami, pár tančí na scéně apod. Počínaje 1. květnem bude v novém grafickém kabátě naprosto vše, dokonce i charakteristické logo MGM, na němž je slavný lev Leo. Logo bylo digitálně upraveno a nyní bude animováno ve 3D.

U webových stránek se změní grafika i layout. Webové stránky však projdou celkovým relaunchem. Výrazně se zlepší využitelnost pro uživatele i jednoduchost použití, čímž stanice reaguje na zvyšující se požadavky diváků i jejich přístup k obsahu napříč různými médii. Díky změnám budou webové stránky MGM stále aktuální.

zdroj: MGM





Reklama




Vybrané články