Quantcast

CS Link: Sleva 10% pro abonenty

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: CS Link: Sleva 10% pro abonenty

Společnost Media Vision, poskytovatel satelitní platformy CS Link , začala dnes 31.5.2010 nabízet slevu ve výši 10 procent pro stávající klienty placené televize. Slevu lze využít při prodloužení předplatného.

"Rozhodli jsme se všem našim zákazníkům využívajícím nabídku placené televize poskytnout 10% slevu při prodloužení předplatného. Jedinou podmínkou je nepřerušit předplatné na jediný den, tedy objednat nové předplatné ještě před ukončením toho stávajícího," říká webu parabola.cz Lucie Gleichová, marketing manager společnosti Media Vision.

Sleva je poskytována na většinu programových balíčků. "Slevu poskytujeme téměř na všechny programové balíky (TOTAL, MÝCH 6, MIX, SPORT, DOKUMENTY). Zvýhodněnou cenu zákazník získá i v případě, že si objedná jiný balíček, než v současnosti využívá," upřesňuje Lucie Gleichová. "Sleva se netýká platby formou SIPO nebo INKASO," upozorňuje.

Slevu 10 procent mohou klienti s placenou televizí od CS Link uplatnit pro objednání placeného balíčku na libovolně dlouhé období (třeba 1 měsíc nebo 3 roky).





Reklama




Vybrané články