Quantcast

UPC Direct: Základ již za cenu 299 Kč

| Martin Vyleťal | tisk

Společnost UPC DTH, poskytovatel placené satelitní televize UPC Direct, začala od 1. června 2010 nabízet základní balíček Medium (dříve Rodina) za 299,-Kč měsíčně. Cena platí při využívání služby na dobu minimálně 12 měsíců a je určena novým klientům.

Vyplývá to z informací, které má server parabola.cz k dispozici. Za tuto cenu získá klient balíček Medium bez satelitního přijímače, pouze samostatnou kartu. Za připojení zaplatí jednorázový poplatek 252 Kč. Klient, který bude platit přes SIPO zaplatí jen symbolickou 1 Kč.

Další cenově zvýhodnění nabídka UPC Direct v Česku je za základní soubor Medium za 399,-Kč. Tato cena je platná při využívání služby minimálně 6 měsíců. Zákazník bude mít zapůjčen SD set top box UPC zdarma. Může si objednat DVR přijímač ale bude za něj platit 99 Kč měsíčně. Za připojení i v tomto případě zaplatí 252 Kč, resp. 1,-Kč při platbách přes SIPO.

Třetí cenově zvýhodněná nabídka pro nové klienty je balíček Direct medium s HBO Max pakem. Službu s balíčkem Medium (Rodina) a filmovými kanály HBO, HBO2, HBO Comedy, HBO HD, Cinemax a Cinemax 2 zaplatí 499,-Kč měsíčně. Zákazník musí službu využívat minimálně 12 měsíců. Zapůjčení SD přístroje je opět zdarma. Připojovací poplatek je stejný - 252 Kč, resp. 1,-Kč. Zapůjčení DVR boxu je zpoplatněno 99,-Kč měsíčně.

Noví i stávající klienti si mohou objednat druhou kartu do domácnosti za poplatek 100,-Kč měsíčně. Připojovací poplatek je v tomto případě symbolická jedna Koruna česká.





Reklama




Vybrané články