Quantcast

Změna v DVB-T zaskočila diváky. Fotbal bude na STV3 a STV1

| Martin Vyleťal | tisk

Nečekaná změna v programové nabídce prvního DVB-T multiplexu na Slovensku zaskočila všechny televizní diváky. Zejména ty, kteří se těší na sledování fotbalového šampionátu z Jižní Afriky. Nejvíce přenosů totiž nabídne STV3 (Trojka), která byla dnes nahrazena TV Markíza.

Podle programových plánů budou ve 23. týdnu pouze dva přenosy z MS ve fotbale 2010 vysílány na Jednotce (STV1), dalších 20 přímých přenosů, záznamů a repríz přinese ve stejném týdnu Trojka (STV3).

Na Jednotce zůstane minimum fotbalových přenosů i v dalším týdnu. Ve 24. týdnu odvysílá živě jen 8 zápasů. Dalších 70 přímých přenosů, záznamů a opakování bude opět na Trojce.

V 25. týdnu je na STV1 naplánováno 11 utkání z MS ve fotbale. Trojka jich přinese 64. Opět jsou do tohoto čísla započteny přímé přenosy, záznamy a reprízy utkání.

Slovenská televize (STV) se v poslední době snaží koncentrovat atraktivní sportovní přenosy na první program. Ostatní sportovní přenosy vysílá obvykle na Trojce. Bude tomu i tak během MS ve fotbale. STV2 žádný přenos z fotbalového šampionátu nenabídne.





Reklama




Vybrané články