Quantcast

SledovaniTV: Novinka Warner TV a tři stanice ve volném vysílání

| redakce | tisk | názory

Programová nabídka SledovaniTV se v dubnu rozšířila o novou stanici WarnerTV. Všichni uživatelé navíc budou moci sledovat kanály Viasat Nature, Viasat Explore a AMC po celý duben zcela zdarma.

Uživatelé služby SledovaniTV a SledovanieTV získají v dubnu zcela zdarma přístup k prémiovým kanálům Viasat Nature, Viasat Explore a AMC.

Na dokumentárních stanicích si mohou diváci rozšířit obzory díky nespočtu zajímavých titulů, jako jsou například Patagonie: Tajný ráj na Zemi, Zázraky Mexika, Mýtické ostrovy Nového Zélandu či Top Guns: Uvnitř královského letectva.

Volné vysílání SledovaniTV/SledovanieTV v tomto měsíci (foto: SledovaniTV)
▲ Volné vysílání SledovaniTV/SledovanieTV v tomto měsíci (foto: SledovaniTV)

Třetí z promokanálů - AMC právě vysílá premiérové díly nejnovějšího seriálu ze světa The Walking Dead: Daryl Dixon - nový díl vychází od 8. dubna vždy v pondělí ve 22:00.

Stejně jako každý měsíc, ani v dubnu nechybí dárek pro naše stávající uživatele. Tento měsíc jim přinášíme oblíbené dokumentární stanice a také možnost sledovat pokračování seriálového hitu The Walking Dead, “ říká CSO společnosti SledovaniTV Michal Jura.

Sledování na 4 SmartTV nebo set-top boxech za 1 Kč
V dubnu budou mít uživatelé možnost sledovat službu na čtyřech chytrých televizích nebo set-top boxech pouze za 1 Kč na první měsíc. To ocení zejména početnější domácnosti. Pro lepší personalizaci mohou uživatelé využívat i profily, díky kterým si každý člen rodiny může vytvořit vlastní seznam oblíbených pořadů i kanálů.

Nová stanice Warner TV
Diváci české služby SledovaniTV mohou již nyní ve svém balíčku najít novou televizní stanici Warner TV. Ta na obrazovky přináší zejména na seriály a filmy. V prvních dnech budou dominovat snímky Smallville a Super drbna. Na Slovensku tato stanice nevysílá.

zdroj: SledovaniTV

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články