Quantcast

Voyo má přes 800 000 platících uživatelů

| redakce | tisk | názory

Streamovací platformu Voyo si v polovině března platilo již přes 800 tisíc uživatelů v České republice a na Slovensku. Uvedla to dnes televize Nova, která tuto službu v Česku nabízí.

Voyo nabízí místní obsah, původní tvorbu pod značkou Voyo Originál, české a slovenské filmy, reality show.

Vnímám jako obrovský úspěch, že Voyo za pouhé tři roky od restartu překonalo hranici osm set tisíc předplatných v jeden okamžik. Voyo je tak nejsilnější lokální streamovací služba a už se s přehledem může na našem trhu poměřovat i s nejsilnějšími globálními hráči. Velmi rychle překonáváme dílčí cíle a blížíme se k tomu hlavnímu - jeden milion předplatitelů do konce roku 2025,“ shrnuje generální ředitel Daniel Grunt a pokračuje: „Velký dík patří nejen všem, kteří stojí za úspěchem Voyo, ale především i našim uživatelům, kteří s námi tráví v průměru téměř 15 hodin týdně.“

Již v květnu bude mít premiéru dlouho očekávaná třetí řada minisérie Iveta z produkce Voyo Originál. Dále pak se ještě letos na Voyo objeví pokračování Krále Šumavy režiséra Davida Ondříčka.

Mimo Voyo Originály a širokou nabídku filmů a seriálů nejen z Česka a Slovenska, ale i ze zahraniční produkce, mají předplatitelé na Voyo k dispozici také živá vysílání kanálů TV Nova a TV Markíza. Diváci zde naleznou přes 800 českých filmů, což je největší nabídka na trhu, dále pak přes 2 000 titulů a přes 17 tisíc hodin zábavy.

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články