Quantcast

Startuje Music Box Classic

| redakce | tisk | názory

Startuje Music Box Classic, nový hudební kanál typu FAST se zaměřením na videoklipy z 80., 90. let a první dekády nového století. Za projektem stojí společnosti Music Box Group a SoFAST.

Polská společnost Music Box Group, provozovatel televizního kanálu Music Box Polska, a SoFAST, zabývající se tvorbou, distribucí a monetizací FAST kanálů, uvádějí společně na trh stanici Music Box Classic. Tento zcela nový hudební kanál funguje v modelu FAST (Free Ad-supported Streaming Television).

Stanice se zaměřuje na největší popové a rockové hvězdy a jejich hity ze tří uvedených dekád.

"Vytvořili jsme televizi, která přitáhne hudební fanoušky z celého světa. Diváci najdou všechny největší hity stovek mezinárodně uznávaných hudebních hvězd, jako jsou Cher, Michael Jackson, Tina Turner, Donna Summer, Whitney Houston, Celine Dion, Queen, Kylie Minogue, Lady Gaga, Britney Spears a mnoho dalších. Věříme, že diváci budou kvalitou klipů příjemně překvapeni. Všechny byly remasterovány pomocí naší vlastní technologie, abychom zajistili bezkonkurenční kvalitu obrazu a zvuku," říká Serhiy Kobel, výkonný a programový ředitel Music Box Group.

Společnost SoFAST nabízí více než 580 FAST kanálů vysílaných na různých streamovacích platformách, včetně CTV, OTT, Telco. V Polsku bude stanice Music Box Classic dostupná na předních streamovacích platformách a službách OTT.

Provozovatel stanice očekává, že se program objeví nejprve na několika zahraničních streamovacích službách, především ve Velké Británii a Francii. Později také v Polsku. Nakonec doufá v širokou mezinárodní distribuci.

zdroj: satkurier.pl

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články