Quantcast

Antik TV: Tři doku kanály v dubnu pro všechny

| redakce | tisk | názory

Pro všechny své zákazníky připravil košický telekomunikační operátor Antik Telecom tři televizní stanice bez dodatečných poplatků. Během tohoto měsíce mohou všichni klienti operátora sledovat tři programy ze svého portfolia.

Zákazníci mohou v rámci volného vysílání v dubnu (do 30.4.2024) sledovat stanice National Geographic, National Geographic Wild (Nat Geo Wild) a Animal Planet. Propagační akce platí pro klienty Antik TV v České republice a na Slovensku.

Televizní kanál National Geographic Wild je zaměřen na přírodu, cestování a dobrodružství. Zajímavým tohoto měsíčním programovým tipem je seriál Tajemství chobotnic, který vezme diváka do podmořského světa za poznáváním osmi druhů chobotnic, jejich jedinečnosti i chování. Dlouho očekávaný spin-off legendární série Skvělý doktor Pol přichází s novým ambiciózním projektem.

Stanice National Geographic nabízí v dubnu cyklus Aljaška: noví osadníci přibližující život lidí, kteří musí snášet smrtelné útrapy, aby si udrželi způsob obživy a byli schopni přežít krutou aljašskou zimu. V programové nabídce nechybí seriál Vyhynuté nestvůry, ve kterém paleontologický výzkum a moderní technologie odhalují tajemství největších zvířat, jaká kdy žili na Zemi.

Trojici bezplatných tv stanic během měsíce dubna, ve kterém si připomínáme Den země, doplňuje Animal Planet. Z nabídky širokého spektra fascinujících programů doporučujeme dokument Jak to zvířata dokáží, ve kterém odborníci odkrývají tajemství živočišné říše a také sérii Výprava za Yettim plnou dobrodružství a mystérie.

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články