Quantcast

Hodinu nevíš - český film v exkluzivní premiéře na Film+

| redakce | tisk

Filmový televizní kanál Film+ uvede ve čtvrtek 10. června od 20.25 v exkluzivní televizní premiéře filmové drama Hodinu nevíš režiséra Dana Svátka. Film je inspirován skutečným příběhem heparinového vraha, kterého filmově dokonale ztvárnil Václav Jiráček.

Pocity vraha exkluzivně na Film+

Od filmových recenzentů se snímek dočkal velmi pozitivních kritik. „Je označován za jeden z nejlepších psychothrillerů posledních let, snaží se pochopit myšlení masového vraha. Z příběhu mrazí v zádech do poslední chvíle. Vše podtrhuje dokonale zvládnutá klaustrofobní atmosféra,“ řekla Erika Luzsicza, ředitelka mediální společnosti IKO TV Central Europe pro Českou republiku a Slovensko, která televizní kanál Film+ provozuje.

Prestižní filmový měsíčník Cinema ohodnotil snímek známkou 100 %: „Hodinu nevíš je stylizovaná podívaná, kde se tvůrcům podařilo zvládnout jak formu, tak obsah, a výkony všech herců pomáhají film držet pohromadě. Celek funguje skvěle a zcela jistě zaboduje nejen u nás, ale i v zahraničí. Hodnocení filmu: 100 %!“ řekl recenzent Pavel Žďárek z časopisu Cinema.

V průběhu letošního roku Film+ uvede další divácky úspěšné kinohity, například české komedie 2Bobule nebo Ulovit miliardáře.

Film+ je nejsledovanějším placeným kanálem v Česku

Filmový kanál Film+ patří mezi nejsledovanější placené televizní kanály v Česku. Vyplývá to z výsledků peoplemetrového měření společnosti ATO-Mediaresearch. „Během prvního květnového týdne filmový kanál sledovalo 422 tisíc diváků a denní sledovanost se vyhoupla bezmála na 96 tisíc diváků starších čtyř let. Obdobnou sledovanost si Film+ drží i v dalších týdnech,“ uzavřela Erika Luzsicza.

Filmový televizní kanál Film+ vysílá plně v češtině a je možné jej sledovat 24 hodin denně. Film+ je součástí základního balíku programů analogové i digitální nabídky největšího českého kabelového operátora UPC Česká republika a dostupný je i na satelitní platformě UPC Direct. Rovněž je součástí základního balíku programů na satelitních platformách CS Link a Digi TV. Kanál je dostupný rovněž u většiny lokálních kabelových a IPTV operátorů.





Reklama




Vybrané články