Quantcast

Astra2Connect v Polsku s NASK

| redakce | tisk

Satelitní internet Astra2Connect je nyní nabízen v Polsku firmou NASK. Satelitní operátor SES Astra podepsal dohodu s provozovatelem datových sítí NASK k poskytování širokopásmového internetu Astra2Conect firemním zákazníkům na polském trhu.

NASK nabízí broadbandový přístup k internetu, korporátní sítě, vysílání dat, hosting, videokonference a také služby zabezpečení sítí. Díky Astra2Connect bude společnost moci rozšířit portfolio svých služeb pro stávající a nové zákazníky o satelitní přístup k internetu s nízkými náklady. Zákazníci budou těžit z široké škály různých balíčků služeb s rychlostí až 4 Mbit/s a to i v odlehlých regionech, kde nejsou pozemní širokopásmové sítě nebo jsou omezené.

Službu Astra2Connect využívá více než 60 tisíc zákazníků a jedná se o jednu z nejpopulárnějších broadbandových služeb v Evropě.

Astra2Connect je dostupný v celé Evropě v dosahu signálu satelitu a je interaktivní širokopásmový internet za paušální cenu. Zákazník potřebuje modem a satelitní parabolu včetně nástroje pro jednoduchou instalaci. Služba byla nedávno představena v Africe a na Středním Východě.





Reklama




Vybrané články