Quantcast

Módní kanál Fashion TV SEE končí

| redakce | tisk

Po více než 18 měsících bude ukončen provoz regionální verze populárního módního a lifestylového kanálu Fashion TV SEE. Písmena SEE označují South Eastern Europe (jihovýchodní Evropa).

Televize Fashion TV SEE odstartovala na podzim 2008 jako společný produkt Fashion TV a Željka Mitrovića, vlastníka RTV Pink. Přes velkéí vyhlídky nepřinesl kanál očekávaný úspěch a a především životaschopný projekt. RTV Pink je komerční televizní stanice, kde cena je velmi důležitou položkou.

Fashion TV SEE skončí v kabelových, IPTV a DTH službách v regionu jihovýchodní Evropy, kde se po čase opět objeví evropská mutace Fashion TV. Na pozici 16°E, kde nyní vysílá Fashion TV SEE se pravděpodobně objeví nový kanál RTV Pink. Podle nepotvrzených informací půjde o Pink Soap s nekonečnými seriály.

Diváci Fashion TV SEE ve Slovinsku, Chorvatsku, Srbsku, Černé Hoře, Makedonii a Bosně a Hercegovině budou brzy opět moci sledovat Fashion TV Europe. V současné době Fashion TV SEE přináší stejný obsah jako Fashion TV Europe s tím, že obraz je rozšířen o černý pruh ve kterém se objevují informace v srbském, chorvatském a slovinském jazyce.

technické parametry Fashion TV Europe:

Hot Bird 6 (13°E), freq. 10,815 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK

Na tyto parametry je nutné přeladit svůj set top box nejpozději do 16.8.2010. Po tomto datu bude totiž ukončeno šíření na původním kmitočtu 12,207 GHz, pol. H.

technické parametry Fashion TV SEE:

• Eutelsat Sesat (16°E), freq. 11,178 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK

zdroj: mportal.com.hr





Reklama




Vybrané články