Quantcast

Klára Hajdinová a Nasty - nové tváře Óčka

| redakce | tisk

Moderátorský tým hudební televize Óčko posílí dvě nové tváře. První z nich je bývalý hokejista, nyní moderátor a beatboxer Nasty. Druhou je křehká černovláska s duší rockerky Klára Hajdinová. Diváci Óčka se s Klárou a Nastym budou setkávat každou středu resp. čtvrtek mezi 15,00 a 16,30 hod v interaktivním pořadu DJ divák, ve kterém si diváci volají a píší o zahrání jejich oblíbených klipů.

Klára Hajdinová a Nasty - nové tváře Óčka
▲ Klára Hajdinová a Nasty - nové tváře Óčka

Nasty, vlastním jménem Petr Cerha, začal v 5 letech s hokejem, který ho naučil vyhrávat i prohrávat, hrát týmově i za sebe, sílu a tvrdost odrazit a prosadit se. Dotáhl to až do in-line hokejové reprezentace na MS v Maďarsku. Na hokeji také začala jeho beatboxová dráha. Díky spoluhráči, který hru na pusu do týmu „přinesl“ se začal o beatbox zajímat, stahovat si zvuky z webových stránek a hru piloval a piloval. Prostřednictvím beaboxu se dostal do prostředí undergroundu. Účastnil se klubových soutěží, vystupoval a nakonec sám akce začal organizovat. S moderováním začal v roce 2005 a od té doby nasbíral mnoho zkušeností jak s moderováním eventů tak moderováním v menších TV. Díky beatboxu se také dostal k moderování na Óčku, kam přišel jako host a odešel jako moderátor.

Klára Hajdinová a Nasty - nové tváře Óčka
▲ Klára Hajdinová a Nasty - nové tváře Óčka

Klára Hajdinová, herečka a moderátorka, začala koketovat s herectvím už v pubertě, kdy začala hrát v Dětském divadelním souboru Prahy 5. Po maturitě na obchodní akademii nastoupila ke studiu na Vyšší odborné škole herecké, kdy nasbírala první zkušenosti před kamerou a začala s moderováním v televizi a v rádiu. Má za sebou menší role v divadle, ve filmu a v televizi. V současné době moderuje kromě na Óčku také na rádiu RockZone 105,9.

zdroj: Óčko





Reklama




Vybrané články