Quantcast

Podzim na TV Prima: Reality show, Show Jana Krause, seriál Cesty domů

| redakce | tisk

Podzim na Primě bude patřit talentům. Objeví se velká seriálová novinka, pokračovat bude další hledání partnerů. Šéf bude se spoustou lidí Na nože! a prostírat se bude dál... Prima kino promítá v Karibiku i českých luzích a hájích. Pozadu s programovou nabídkou samozřejmě nezůstane ani Prima COOL.

Podzimní obrazovky Televize Prima ovládne originální talentová show Česko Slovensko má talent. Diváci se mohou těšit nejen na hvězdnou porotu ve složení Lucie Bílá, Jan Kraus a Jaroslav Slávik, na vtipné a pohotové moderátory Jakuba Prachaře a Martina Pyco Rausche, ale také na pestrou paletu talentů představitelných i nepředstavitelných. Pro nedočkavé začínáme již v pondělí 9. srpna s výběrem toho nejlepšího z Britain´s Got Talent.

Fanoušky seriálů čekají další dávky emocí. Prima uvede velkou seriálovou novinku Cesty domů. Temná minulost, skryté vášně a boje o moc svedou dvě rodiny v nové moderní rodinné sáze pod vedením Jiřího Adamce. Pro diváky bude jistě atraktivní i hvězdné herecké obsazení. V podzimních měsících se také završí osudy hrdinů oblíbeného seriálu Přešlapy.

Na úspěch druhé řady pořadu Hledá se táta a máma navážeme řadou třetí. U lidských osudů zůstaneme i v případě další novinky Soukromá dramata - nového původního cyklu intimní publicistiky, kde hlavní role hrají obyčejní lidé a jejich životní příběhy. Na obrazovky Televize Prima se vrací známý moderátor Jan Kraus v nové late night Show Jana Krause.

Přichází i dlouho očekávaná novinka s obávaným šéfem Zdeňkem Pohlreichem Na nože! Nová reality show prověří kuchařské dovednosti i psychickou odolnost účastníků. Zdeněk Pohlreich opět v roli nekompromisního arbitra a nesmlouvavého šéfa potrápí profesionální i amatérské kuchaře. Nadále budeme vařit s italským kuchařem Emanuelem Ridim v cooking show S Italem v kuchyni. V této sérii budeme se sympatickým Italem podnikat výlety do různých světových kuchyní. A obávat se nemusejí ani ti, kteří si oblíbili Prostřeno! - pořad, jehož obliba neustále stoupá.

Televize Prima nezapomíná ani na zábavné pořady. Hádej, kdo jsem! je již primáckou stálicí. Navíc slaví 60 let své celosvětové existence, a tak jej čekají změny, které jistě diváci ocení. Poprvé otevře své dveře Skečbar, kde vládne výčepák Zdeněk Izer a sekunduje mu půvabná servírka Nela Boudová. Zdeněk Izer si pro svůj nový pořad vybral stylizovanou hospodu, která je příhodným místem pro setkávání, výměnu názorů a příjemně strávený volný čas. Po pár letech se do své domovské televize vrací i Jiří Krampol a Nikdo není dokonalý. Diváci se opět mohou těšit na VIP osobnosti, tentokrát v souboji měst, ze kterých hosté pocházejí nebo jsou s nimi nějak spojení.

Pozdní večer na Primě patří špičkovým zahraničním seriálům. V premiérových řadách přicházejí Sběratelé kostí, Zoufalé manželky a Myšlenky zločince. Úplnou novinkou je kriminální seriál Castle na zabití o slavném spisovateli detektivních bestsellerů, který se vždy doslova vnutí k policejnímu pátrání. Prima kino pak ovládnou Piráti z Karibiku, a to díky všem třem dílům. Své zastoupení bude mít i česká kinematografie - Ulovit miliardáře, T.M.A. a Líbáš jako bůh - tři filmy, které Televize Prima nejen odvysílá, ale u kterých byla i mediálním partnerem.

Prima COOL nabídne cooltovní stálice, jako jsou Faktor strachu, Teorie velkého třesku, Top Gear a také animáky Futurama a Simpsonovi, a to v premiérových řadách. Největším trhákem podzimu na Prima COOL bude nový televizní seriál Glee, který na jaře 2010 přilákal k obrazovkám v USA 13,7 milionu diváků. Hudební hity, vtipný děj, nápadité charaktery a skvělé taneční choreografie! Zpívající uskupení klopýtá na cestě ke stále většímu úspěchu a sadistická trenérka roztleskávaček to rozhodně nenechá jen tak!

zdroj: PR Prima





Reklama




Vybrané články