Quantcast

ČT24 začal dnes vysílat živě v telefonech iPhone

| redakce | tisk

ČT24 dává možnost příjmu streamu živého vysílání zpravodajské čtyřiadvacítky všem divákům, kteří mají chytrý telefon iPhone a stáhnou si speciální aplikaci. Ti, kdo mají čtečku webového portálu ct24.cz, získali živé vysílání v rámci aktualizace programu.

Součástí nové aplikace živého streamu vysílání ČT24 je i zařazení aktuálního programu ČT24 a několik drobností v samotné čtečce, které zpříjemňují její používání. Uživatelé mají například možnost sdílet a doporučovat články ze čtečky na sociální síť Facebook, která se během víkendových povodní ukázala být cenným pomocníkem při kontinuálním vysílání ČT24 z této tragické události a zatáhla diváky do tvorby zpráv.

Živé vysílání ČT24 na iPhone je součástí trendu, kdy chceme dostat ČT24 na mobilní média a umožnit příjem dle datových možností kdekoliv a kdykoliv se divák nachází. Zvlášť u dramatických událostí je možnost mobilního příjmu živého vysílání důležitá. Seriózní a obsáhlé vysílání ČT24 je tak dosažitelnější,“ říká výkonný ředitel ČT Nová média Milan Fridrich. „Živé vysílání ČT24 pro iPhone bude následováno i aplikací pro sportovní program ČT4, kde je mobilita také důležitým fenoménem, a dalšími produkty nových médií.“

Divák ČT24 bude mít možnost pustit si v iPhonu dle svých datových možností buď video a audio nebo pouze audio vysílání.

zdroj: ČT





Reklama




Vybrané články