Quantcast

Firma Atos otevřela novou prodejnu ve Zlíně

| redakce | tisk

Firma ATOS spol. s r.o. působí na trhu satelitní techniky již více než 20 let. Specializujeme se na prodej satelitních kompletů a příslušenství, dvb-t set-top-boxů a antén. Letos v létě jsme otevřeli již čtvrtou pobočku, tentokrát ve Zlíně.

Právě v tomto regionu v těchto dnech startuje pozemní digitální vysílání multiplexu České televize a to na 33. Kanálu z vysílačů Zlín - Tlustá hora a Valašské Klobouky - Ploštiny (ČT1, ČT2, ČT4 SPORT, ČT24, ČRo1-Radiožurnál, ČRo2-Praha, ČRo3-Vltava, ČRo Leonardo, ČRo D-dur, Rádio Česko, ČRo4-Rádio Wave).

Firma Atos otevřela novou prodejnu ve Zlíně
▲ Firma Atos otevřela novou prodejnu ve Zlíně

Lidé ve Zlíně a okolí budou konečně moci ochutnat kvalitu pozemního digitálního vysílání. Pro příjem dvb-t signálu je zapotřebí přijímač (settopbox) a vhodná anténa. Naše nová prodejna nabízí více než 50 různých typů settopboxů nejrůznějších značek, široký sortiment antén, zesilovačů, kabelů a dalších komponent pro digitální vysílání.

Ty z vás, které neuspokojí nabídka dvb-t vysílání nabízíme satelitní komplety nejen pro příjem českých a slovenských programů. Prodáváme prakticky všechny značky dostupné na našem trhu, např. Topfield, Homecast, Humax, Technisat, Dreambox, Showbox, Optibox, Ferguson, Opensat a další. Samozřejmostí je široká škála příslušenství - LNB, Paraboly, multifeedy, DiSEqC přepínače, multipřepínače pro panelové domy, konzoly, stožáry atd.

Firma Atos otevřela novou prodejnu ve Zlíně
▲ Firma Atos otevřela novou prodejnu ve Zlíně

Co se týče nabídky českých a slovenských programů, tak nabízíme domácí platformy Skylink, CS Link a UPC Direct.

Rádi vám rovněž poradíme s modernizací stávajících antén a STA v panelových domech, kde je úprava anténního systému většinou nezbytný krok pro příjem dvb-t vysílání.

Na rozdíl od hypermarketů vám můžeme všechny přijímače a jejich programovou nabídku předvést naživo, zaškolit vás s obsluhou přístroje a zodpovědět vaše technické dotazy. Na přání zajistíme i montáž zakoupeného kompletu.

Zvažujete li digitalizaci příjmu televizního signálu ve vaší domácnosti, zastavte se za odborníky na adresu:
ATOS spol. s r.o., 2.května 1536, 760 01 Zlín (mapa)
tel. 575 758 474, 773 918 066, zlin@atoselektro.cz, www.atoselektro.cz.

Otevírací doba: Po-Pá 9:00 - 12:00 a 13:00 - 17:00

zdroj: PR článek Atos





Reklama




Vybrané články