Quantcast

Kamil Levinský povede i obchod a marketing v ČRa

| redakce | tisk

Výkonným ředitelem pro obchod a marketing a zástupcem generálního ředitele společnosti České Radiokomunikace (ČRa) byl jmenován Kamil Levinský, dosavadní obchodní ředitel společnosti. V nové pozici bude Kamil Levinský zodpovědný za obchodní výsledky společnosti, strategii, rozvoj podnikání a marketing.

Bude se podílet na všech klíčových strategických rozhodnutích a úzce spolupracovat s Jane Hannah, generální ředitelkou ČRa. Podle plánu Kamil Levinský v budoucnu převezme post generálního ředitele od Jane Hannah, které končí pracovní smlouva vztahující se k pozici generální ředitelky v posledním čtvrtletí roku 2011. Jane Hannah bude poté působit v Českých Radiokomunikacích na pozici předsedkyně představenstva.

Kamil Levinský povede i obchod a marketing v ČRa
▲ Kamil Levinský povede i obchod a marketing v ČRa

Jmenování Kamila Levinského je přirozeným krokem, který zajistí kontinuitu řízení, stabilitu a další rozvoj společnosti,“ řekla v této souvislosti Jane Hannah, a doplnila: “podnikatelská činnost Českých Radiokomunikací je do velké míry unikátní, a proto společnost věnuje mimořádnou pozornost rozvoji interních talentů. Kamil Levinský je členem vrcholového managementu a v minulosti se podílel na řadě strategických rozhodnutí. Na své dosavadní pozici úspěšně potvrdil svoje profesní schopnosti a soustavně vykazoval vynikající výsledky.?

Kamil Levinský vystudoval ekonomii se zaměřením na obchodní právo na Ekonomické fakultě Technické univerzity v Ostravě. Profesní dráhu zahájil jako auditor ve společnosti Ernst & Young. V roce 2002 se stal ředitelem interního auditu společnosti Eurotel a později zastával pozici ředitele pro integrace procesů a kvalitu ve společnosti Telefónica O2. V Českých Radiokomunikacích pracuje od května 2007.

zdroj: ČRa





Reklama




Vybrané články