Quantcast

Další sezóna KHL opět na obrazovkách NOVA Sport

| redakce | tisk

Díky tomu, že se po dlouhém jednání podařilo pro stanici NOVA Sport získat exkluzivní vysílací práva na KHL na další tři roky, mohou se diváci i letos těšit na velkou porci špičkového hokeje s obrovským množstvím českých i zahraničních hráčů.

Po nejasnostech o účastnících letošního ročníku, na které doplatil například Jaroslav Bednář, se rozjíždí další boje o Gagarinův pohár. Na úvod jsme pro diváky připravili prestižní zápas mezi AK Bars Kazaň a Dynamem Moskva. V tomto zápasu se v dresu Dynama představí Jan Novák, Dominik Graňák, Lubomír Kolník a Martin Štrbák. Za Kazaň nastoupí Marcel Hossa.

Také v dalších utkáních se představí velké množství českých a slovenských hokejistů. Hned ve čtvrtek mohou diváci sledovat prestižní moskevské derby mezi Spartakem Moskva a CSKA Moskva, ve kterém budou hrát pod vedením Miloše Říhy Tomáš Netík, Petr Čáslava, Karel Pilař a Jan Marek a za Spartak kromě nestárnoucího Dominika Haška nastoupí Branko Radivojevič, Ivan Baranka, Štefan Ružička, Martin Cibák, Jaroslav Obšut a Juraj Mikúš.

Jako vrchol úvodního týdne KHL mohou diváci v sobotu 11. 9. od 10:55 sledovat utkání českých legend Jaromíra Jágra a Dominika Haška v mužstvech Avangard Omsk-Spartak Moskva.

NOVA Sport odvysílá 46 zápasů základní části a 18 zápasů z play-off. Samozřejmostí zůstává přenos All Star Game.

Sledujte první přímý přenos 8. 9. 2009 od 16:55 na NOVA Sport.

zdroj: Nova Sport





Reklama




Vybrané články