Quantcast

Fishing and Hunting zařazen do nabídky O2 TV

| redakce | tisk

Všichni příznivci tematického kanálu Fishing and Hunting, věnovaného lovu a rybolovu, nyní svůj kanál nově najdou i v programové nabídce Styl Plus tuzemské IPTV televize O2 TV. Mediální skupina IKO TV Central Europe tímto krokem opět rozšiřuje dostupnost televizního kanálu The Fishing and Hunting Channel. V současnosti je dostupný u většiny kabelových, satelitních a IPTV operátorů.

Diváci televize O2 TV mohou od 22. září v rámci programového balíčku Styl Plus sledovat i televizní kanál pro fanoušky myslivosti a rybolovu, Fishing&Hunting (F&H). Provozovatelem O2 TV je Telefónica O2 Czech Republic. Fishing&Hunting je součástí balíčku Styl Plus. Balíček si lze objednat prostřednictvím hlavního televizního menu, telefonicky na lince 800 123 456, po internetu nebo v prodejně O2, a to za měsíční poplatek 60 Kč.

Zařazení kanálu Fishing&Hunting do jednoho ze základních balíčků televize O2 TV znovu potvrzuje rostoucí oblibu našeho kanálu,“ řekla Erika Luzsicza, ředitelka IKO TV Central Europe pro Českou republiku a Slovensko. „V současnosti je již součástí většiny programových nabídek tuzemských poskytovatelů placené televize.“

Zařazení kanálu do portfolia O2 TV je součástí rozšiřování programového portfolia o nových deset kanálů, které byly vybrány na základě preferencí zákazníků O2 TV. Divácký potenciál kanálu F&H je obrovský, v Česku je zhruba 350 tisíc registrovaných rybářů a 180 tisíc myslivců.

Fishing&Hunting pokračuje v přípravě nových pořadů z české produkce

Společnost IKO TV Central Europe se jako koproducent podílí na přípravě českých pořadů pro kanál F&H. „Pro nadcházející období připravujeme české a slovenské dokumenty, reportáže, záznamy ze soutěží i dokumenty vzdělávacího charakteru. Podíl pořadů domácí produkce ve vysílání se průběžně zvyšuje,“ uzavřela Erika Luzsicza.

zdroj: IKO Cable





Reklama




Vybrané články