Quantcast

Polsko: nCAM HD v prodeji od 9. listopadu

| redakce | tisk

Nový modul podmíněného přístupu nCAM HD pro příjem programové nabídky polské platformy Televize na kartě HD (TNK HD) bude na trhu v prodeji od 9. listopadu 2010. Bude to na polském trhu první modul, který bude pracovat ve standardu CI Plus. Majitelé starších set top boxů s CI rozhraním se nemusí obávat.

Podle testů, které provedl portál satkurier.pl vyplývá, že modul bez problémově spolupracuje s většinou přijímačů, které jsou dnes na trhu.

Polsko: nCAM HD v prodeji od 9. listopadu
▲ Polsko: nCAM HD v prodeji od 9. listopadu

Redakce časopisu SAT Kurier získala v minulých dnech testovací modul nCAM HD pro potřeby testů a zkoumání kompatibility s různými přijímači. Ačkoliv firmware nCAM HD ještě není ve finální verzi, bez problému spolupracuje s většinou přijímačů a umožňuje příjem placených programů. Nebylo nutné žádné párování CAM s přijímačem, aby běžný přijímač s CI spolupracoval s nCAM HD ve standardu CI Plus. Bez problémů fungovalo i nahrávání pořadů.

Během testů byl k dispozici nový firmware pro modul. Aktualizace proběhla bez problémů.

Během prvního měsíce bude mít exkluzivitu na distribuci modulů firma TechniSat Polska a bude nabízet nCAM HD pouze s vlastními přijímači (mj. TechniSat S1 s rozhraním CI Plus).

Od prosince bude nCAM HD dostupný v širší distribuci jako samostatný produkt.

Doporučená cena nCAM HD je 249 zlotých. Kromě CAM spárovaný s kartou získá zákazník přístup k programovému balíčku Domowy HD a Domowy HD Premium na dobu tří měsíců. V nabídce je 12 programů ve vysokém rozlišení. Další HD stanice jsou přes spuštěním.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články