Quantcast

Nové karty CS Link s prodlouženým bonusem na pay-tv

| redakce | tisk

Společnost Media Vision, provozovatel české a slovenské digitální satelitní televize CS Link , prodloužila promo akci na placenou televizi pro nové zákazníky. Každý zákazník, který si zaregistruje roční nebo neomezenou dekódovací kartu CS Link od 1.10.2010 do konce tohoto roku, bude mít automaticky přístup na minimálně měsíc placených programů zdarma.

Při registraci neomezené karty zákazník získá balíček FILM s úspěšnými filmovými programy HBO, HBO2 a Cinemax na dva měsíce a TOTAL obsahující 23 nejžádanějších programů všech žánrů na jeden měsíc. Na roční kartě budou po registraci spuštěny na jeden měsíc balíčky FILM a MIX s výběrem 13 nejoblíbenějších programů pro celou rodinu.

Pro registraci karty může zákazník využít přiloženého formuláře v každém balení karet CS Link, online formuláře v zákaznické zóně na internetových stránkách www.cslink.cz, pro slovenské zákazníky www.cslink.sk nebo na zákaznické lince 844 200 200.

Balíček MIX obsahuje stanice Film+, CS Film, Universal Channel, AXN, AXN Sci-Fi, AXN Crime, Disney Channel, Minimax, CS Mini, MTV CZ, Retro Music TV, Daring! TV a Leo TV. Nabídka FILM zahrnuje stanice HBO, HBO2 a Cinemax. Balíček TOTAL obsahuje všechny stanice z nabídky MIX a dále sportovní stanice Eurosport, Nova Sport, Sport 1, Sport 2 a Sport 5 a dále dokumentární programy Spektrum, National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Fishing and Hunting a DoQ.





Reklama




Vybrané články