Quantcast

MBC Drama - novinka od provozovatele MBC2 a MBC Action

| redakce | tisk

Na satelitech Badr 4 a Nilesat 102 zahájil testovací vysílání nový tématický kanál MBC Drama. Nová stanice patří do portfolia společnosti MBC Group z Dubaje, provozovatele známých a atraktivních seriálových a filmových kanálů jako je MBC2 či MBC Action.

Nejnovější projekt MBC Group nese název MBC Drama. Půjde o stanici, která se zaměří na dramatickou tvorbu - seriály. V současné době již funguje promo smyčka, která se vysílá na původních pozicích po stanici TXT TV, která ukončila vysílání. Termín zahájení pravidelného vysílání zatím nebyl zveřejněn.

MBC Drama - novinka od provozovatele MBC2 a MBC Action
▲ MBC Drama - novinka od provozovatele MBC2 a MBC Action

Příjem stanice MBC Drama bude možný i v regionu střední a východní Evropy z obou satelitních pozic 26°E a 7°W s parabolami malých rozměrů.

technické parametry:

• Badr 4 (26°E), freq. 11,919 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK
• Nilesat 102 (7°W), freq. 11,938 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK

MBC Group spustila vůbec první panarabskou televizi MBC již v roce 1991. Postupem času rozšířila svoji nabídku o několik tématických kanálů - filmový kanál MBC2, dětskou televizi MBC3, televizi pro moderní arabské ženy MBC4, dramata, reality show a akce MBC Action, filmovou televizi MBC Persia a MBC Max a dále zpravodajskou televizi Al Arabiya News Channel. MBC Group také provozuje rozhlasové programy.





Reklama




Vybrané články