Quantcast

TRK Ukraina chce ještě letos spustit 2 nové kanály

| redakce | tisk

Do konce roku 2010 ukrajinská holdingová společnost System Capital Management v čele s podnikatelem Rinatem Achmetovem chce v Ukrajině spustit dva nové televizní programy - sportovní Futbol Plus a filmový, který zatím nemá pracovní název.

V příštím roce má vzniknout zpravodajsko-informační televize a další projekty. Informace na tiskové konferenci v Doněcku představila Ekaterina Lapshina z SCM.

"Do konce tohoto roku chce spustit kanál Futbol Plus a filmový kanál. Připravujeme se na spuštění zpravodajské televize v příštím roce a vytvoření producentské společnosti. Od počátku roku 2011 chceme budovat portfolio specializovaných kanálů. Je to jeden z klíčových elementů našeho programu rozvoje," řekla.

SCM chce také pokračovat v rozvoji svých aktivit na internetu - hodlá aktivně rozvíjet svůj webový portál Segodnia a vybudovat virtuální newsroom.

100 procent akcií SCM vlastní jeden z nejbohatších mužů na Ukrajině - Rinat Achmet. Do společnosti SCM patří mimo jiné společnost provozující stanici TRK Ukraina.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články