Quantcast

CS Link: 5 promo akcí

| redakce | tisk

Společnost Media Vision, provozovatel satelitní platformy CS Link , má v současnosti pět prodejních promo akcí - 10% sleva na téměř všechny balíky, akce dárek, 25% sleva na balíček FILM, Výměna v Mých6 a zdvojnásobení délky předplatného Leo TV.

1. 10% sleva na téměř všechny balíky - Stávající předplatitelé, kteří si objednají předplatné balíčků - TOTAL, MÝCH 6, MIX, SPORT a DOKUMENTY ještě před ukončením toho stávajícího, získají 10% slevu. Slevu získají i v případě, že v současnosti mají jiný typ předplatného, než je uveden výše.

2. Akce dárek - Všichni kteří si objednají balíčky TOTAL, MÝCH 6, MIX, SPORT, DOKUMENTY a FILM na 6 a více měsíců a zároveň předplatné uhradí do 5 dní, získají dárek dle vlastního výběru (hudební CD, DVD od HBO, poukázky na obuv či elektroniku)

3. 25% sleva FILM - zákazníci, kteří si objednají 6 a více měsíční předplatné balíčku FILM (programy HBO, HBO2, Cinemax), získají 25% slevu. Např. při ročním předplatném můžou ušetřit 870 Kč.

4. Výměna v MÝCH 6 - až do konce roku si zákazníci mohou zadarmo vyměňovat programy ve volitelném balíčku MÝCH 6. Počet výměn není omezen, zákazník si je může vyměňovat klidně i každý den. Změna je provedena ihned, tudíž žádaný program lze okamžitě sledovat. Předplatitel tak vlastně získá 24 programů všech žánrů za velmi výhodnou cenu.

5. Zdvojnásobení délky předplatného u Leo TV - při objednání erotického programu LEO TV zákazníkovi zdvojnásobíme objednanou dobu předplatného, což se dá vyložit jako 50% sleva.





Reklama




Vybrané články