Quantcast

CET 21 oznámila jmenování nového týmu skupiny TV Nova

| redakce | tisk

V návaznosti na jmenování Jana Andruško generálním ředitelem CET 21 jednatelé společnosti CET 21, provozovatele TV Nova, Nova Cinema, Nova Sport a MTV, dnes oznámili kompletní manažerský tým skupiny TV Nova. Tým je složený jak z dlouholetých televizních profesionálů, tak z kvalifikovaných odborníků, kteří s TV Nova spolupracují již řadu let.

Jan Andruško - generální ředitel
Jan Řehák - výkonný a obchodní ředitel
Miloslava Nováková - ředitelka marketingu
Vít Vážan - finanční ředitel
Alexandra Ruzek - ředitelka televizních kanálů a programu
Martin Ondráček - ředitel zpravodajství a publicistiky

V souvislosti s tímto jmenováním Adrian Sarbu, prezident a generální ředitel společnosti CME, uvedl: „TV Nova je lídrem na trhu a definuje trend v oblasti televizního vysílání již více než 16 let. Je to vlajková televizní skupina CME. Nově jmenovaný český manažerský tým má zdravé sebevědomí, zkušenosti a přináší čerstvou energii potřebnou k dalšímu rozvoji CET 21 v multikanálovém digitálním prostředí. Věřím, že Jan Andruško a jeho tým potvrdí vedoucí postavení skupiny TV Nova jako nejlepšího poskytovatele televizního programu, nejlepšího partnera pro zadavatele reklamy a nejúspěšnější televizní skupiny nejen v rámci České republiky, ale i v celé EU.“

David Stogel dnes rezignoval na svoji pozici výkonného ředitele CET 21, s managementem TV NOVA bude spolupracovat do 1. března 2011.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články