Quantcast

36E: Europa Plus TV zahájila vysílání

| redakce | tisk

Na satelitu Eutelsat W7 (36°E) bylo zahájeno vysílání ruské komerční televize Europa Plus TV. Program stanice je v současné době složen pouze z videoklipů. Postupně bude obohacen o další typy pořadů.

Europa Plus TV je televizní kanál provozovatele známé ruské rozhlasové stanice Europa Plus, která již vysílá 20 let na 200 místech v sedmi zemích SNS. Rozhlasová stanice nabízí ruské a zahraniční skladby a také vlastní pořady, včetně hitparády EvroHit Top 40.

Evropa Plus TV bude zpočátku vysílat pouze videoklipy s hudebním formátem, který odpovídá rozhlasové stanici Europa Plus. Později se ve vysílání objeví i pořady vlastní produkce jako je ranní show Dobré ráno, denní informace ze života celebrit Hvězdný bulvár a mnoho dalších.

Stanice Evropa Plus TV vysílá ve velmi dobré technické kvalitě - s video datovým tokem 4 Mbit/s při rozlišení 720x576 a zvukem 256 kbit/s. Kanál se vysílá v rámci multiplexu New Media Legend na satelitu W7 v ruském svazku. Příjem transpondéru je možný i v Čechách s parabolami od průměru okolo 120 cm. Lepší příjmové podmínky jsou směrem na východ.

36E: Europa Plus TV zahájila vysílání
▲ 36E: Europa Plus TV zahájila vysílání

technické parametry:

• Eutelsat W7 (36°E), freq. 12,015 GHz, pol. R, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, FTA

zdroj: tele-sat.info + vlastní zpráva





Reklama




Vybrané články