Quantcast

Z JOJ Plus se stává televize pro mladé

| redakce | tisk

Slovenská komerční stanice JOJ Plus se postupně začíná proměňovat. Druhý program TV JOJ hodlá postupně svými pořady oslovovat mladšího diváka. První viditelnou programovou změnou je seriál Simpsonovi.

Vedení televize JOJ chce ze sesterské stanice vytvořit nezávislejší kanál od hlavní stanice a vysílat pořady zejména pro mladší diváky. Televize již nepoužívá pojmenování stanice JOJ Plus ale směřuje k názvu Plus. Logo a stávající název ale zatím oficiálně zůstávají. Informuje o tom mediálne.sk.

Výraznější programové změny na JOJ Plus mají přijít do několika měsíců.

Chceme aby bola televízia viac pre mladšieho diváka. Chceme z toho urobiť televíziu, ako bola Joj pred tromi - štyrmi rokmi,“ uvedl webu Mediálne.sk generální ředitel Joj a také Joj Plus František Borovský.

Televize JOJ Plus začala vysílat v říjnu 2008 jako monotypová stanice zaměřená zejména na diváky stačí 40 let. Televize JOJ Plus proto nasadila do vysílání klasické filmy a seriály, včetně českých a československých.

Na JOJ Plus se přesune kriminálka C.S.I. či Dexter. Dále americký seriál Californacation s Davidem Duchovnym. Ve vysílání Plusky ale zůstanou seriály jako 30 případů Majora Zemana či M*A*S*H, které patří mezi nejsledovanější pořady stanice.

JOJ Plus by tam měla mít podobnou cílovou skupinu jako česká Prima COOL.





Reklama




Vybrané články