Quantcast

Vylepšená verze iPhonové aplikace At Media - Sledovanost

| redakce | tisk

Mediální zastupitelství At Media ve spolupráci se společností Inmite již v loňském roce vyvinulo iPhonovou aplikaci, která nabízí aktuální pohled na vývoj sledovanosti televizí. Tentokrát ji doplnila o modul registrace uživatelů a zároveň se chystá na její vývoj i pro uživatele dalších platforem mobilních telefonů.

At Media - Sledovanost je postavena na využití TV-metrových dat a je zajímavou pomůckou pro každého, kdo potřebuje rychlou, jednoduchou a přehlednou informaci o aktuálním vývoji sledovanosti televizí. Aplikace nabízí uživatelům pravidelně aktualizovaná data o průměrném denním Share, vývoji Share v a podílu jednotlivých stanic At Media na jejím celkovém dosaženém Share a to ve dvou cílových skupinách (15-54 a 15+). Součástí aplikace je také sekce novinek z nabídky At Media, “ představuje produkt Rudolf Kukač, Sales support director společnosti At Media.

Aplikace je v nové podobě doplněna o modul registrace uživatelů, který umožňuje, aby registrovaní uživatelé dostali k dispozici informace a grafy založené na denních datech, zatímco uživatelé v At Media neregistrovaní, mají k dispozici informace a grafy založené na datech týdenních, “ popisuje spoluzakladatel vývojářského studia Inmite Michal Šrajer.

zdroj: AtMedia





Reklama




Vybrané články