Quantcast

Veľká jarná kampaň UPC: superrýchly internet za 9,90 eur

| redakce | tisk

Veľká jarná kampaň UPC prináša nové internetové služby za skvelé ceny, triple play balíčky od 19,90 eur, aj akciové ceny za prenájom HD rekordérov

Spoločnosť UPC, najväčší káblový operátor na Slovensku, uvádza v týchto dňoch veľkú jarnú kampaň. Internet UPC Fiber Power s rýchlosťou 25 Mbit/s v rámci nej ponúka za mesačný paušál iba 9,90 € na celé dva roky, a Triple play balíček so všetkými obľúbenými slovenskými a českými stanicami, internetom s rýchlosťou 25 Mbit/s a pevnou telefónnou linkou za garantovanú cenu 19,90 € takisto na celé dva roky.

Spoločnosť UPC BROADBNAD SLOVAKIA touto kampaňou, ktorá ponúka celý rad ďalších nových služieb za akciové ceny, pokračuje v napĺňaní svojej vízie sprístupňovať svoje televízne, internetové a telefónne služby jednoducho pre všetkých. Záujemcovia môžu novú kampaň využiť do 31. mája tohto roku.

NOVÉ INTERNETY ZA SKVELÉ CENY: Súčasťou ponuky od 1. apríla sú aj tri nové internetové služby s rýchlosťami 25, 50 a 100 Mbit/s za skvelé ceny, pričom uvedená cena mesačných paušálov všetkých služieb je garantovaná a platí na celé dva roky:

- UPC Fiber Power 25 za 9,90 € (25 Mbit/s downstream, 2 Mbit/s upstream)

- UPC Fiber Power 50 za 15,90 € (50 Mbit/s downstream, 5 Mbit/s upstream) a

- UPC Fiber Power 100 za iba 24,90 € (100 Mbit/s downstream, 8 Mbit/s upstream)

Internetová služba UPC Fiber Power týmto opätovne potvrdzuje svoje vedúce postavenie a pozíciu jednej z najobľúbenejších internetových služieb. Vďaka technologickej vyspelosti je internet od UPC synonymom stabilného, neobmedzeného a rýchleho pripojenia za výhodnú cenu, ktoré je šité na mieru pre všetky skupiny užívateľov.

TRIPLE PLAY BALÍČKY ZA IBA 19,90 €: Spoločnosť UPC od 1. apríla uvádza taktiež nové triple play balíčky, ktoré ponúkajú svet zábavy, informácií a komunikácie za ešte výhodnejšie ceny. Za mesačný paušál 19,90 € záujemcovia získajú triple play balíček s televíznou službou Entry (všetky obľúbené slovenské a české stanice), internet UPC Fiber Power 25 a pevnú telefónnu linku UPC Telefón Basic. Zákazník si za jednotnú cenu 4,90 € môže zvoliť aj ďalšie rozšírenie tohto balíčka, či už o balíček s takmer stovkou televíznych staníc, dvojnásobné zrýchlenie internetu alebo telefónnu službu. Ako bonus, k triple play balíčku zákazník získa aj káblovú televíziu na všetky televízory v domácnosti.

HD BOXY A REKORDÉRI TERAZ ZA POLOVICU: Užívať si najvyšší komfort zo sledovania digitálnej televízie umožňujú digitálne video rekordéri a HD boxy, ktoré spoločnosť UPC od apríla ponúka za akciové ceny. HD box s balíčkom 7 staníc v HD kvalite, ktorý je súčasťou televízneho balíčka Digital Basic, môžu teraz záujemcovia získať za mesačný paušál iba 2,90 €. Rovnako aj Digitálny video rekordér (DVR), ktorý v rámci aktuálnej kampane stojí mesačne iba 2,90 €. Zľavnená cena platí aj na HD rekordéry, ktoré záujemcovia získajú za mesačný paušál 4,90 €. Súčasťou tejto ceny je taktiež balíček 7 HD staníc (Discovery HD, National Geographic HD, Eurosport HD, History HD, ČT HD, STV3 HD a HD+). Základné set top boxy sú v ponuke UPC naďalej bezplatne, v cene služby za digitálnu televíziu.

Ďalšie informácie o službách UPC Broadband Slovakia nájdete na Infolinke 02 / 594 22 222, vo vysielaní infokanálu UPC Expres, na webe www.upc.sk alebo na zákazníckych strediskách.

zdroj: UPC





Reklama




Vybrané články