Quantcast

Střepiny mají novou dvojici moderátorů

| redakce | tisk

Již od tohoto víkendu budou diváky provázet nejdůležitějšími událostmi týdne v pořadu Střepiny Michaela Nová a David Vaníček. V nové roli se tuto neděli 17. dubna od 22:45 jako první představí dosavadní reportér zpravodajství televize Nova David Vaníček.

Nové průvodce nejžhavějšími událostmi uplynulého týdne dostávají počínaje tímto týdnem populární Střepiny. Jeden z nejsledovanějších zpravodajských pořadů TV Nova budou střídavě moderovat současní reportéři Michaela Nová i David Vaníček. Vystřídají tak dosavadní vedoucí a současně tvář pořadu Andreu Němcovou, která odchází na mateřskou dovolenou. Andrea stála u zrodu Střepin a věnovala jim devět let života. Na otázku, zda se jí nebude stýskat po práci, odpověděla: „Nejsem si jistá. Uvidíme, jak to se mnou zamává.“ Vedení celého projektu od ní převzala redaktorka Martina Kuzdasová.

Střepiny mají novou dvojici moderátorů
▲ Střepiny mají novou dvojici moderátorů

Reportér David Vaníček si svou premiéru ve Střepinách odbude v neděli 17. dubna od 22:45 hodin. V roce 2004 začínal v TV Nova jako „krajánek“ v Mostě, odtud vedla jeho profesní cesta do Ústí nad Labem, kde působil jako vedoucí regionální redakce. V roce 2007 dostal nabídku do Prahy. „Je to pro mě velká výzva a velmi si cením důvěry, kterou jsem dostal,“ řekl. „Střepiny jsou pro mě prestižní záležitost. Současně budu dál pracovat i jako reportér Televizních novin.“

Reportérka Michaela Nová nastoupila do televize Nova 1. dubna 2007 jako první stálá reportérka Střepin. „Moje práce se nezmění, i nadále budu připravovat reportáže stejně jako David. Velmi si této příležitosti vážím a doufám, že nezklamu. Nejen v moderování jsem nová,“ usmívá se sympatická moderátorka.

Pořad s mottem „Nazýváme věci pravými jmény“ shrnuje nejdůležitější kauzy uplynulého týdne a analyzuje je v originálních reportážích. Poprvé byl vysílán v neděli 7. dubna 2002 a okamžitě se zařadil k nejsledovanějším pořadům televize Nova. Úspěch to byl o to větší, že nedělní prime time je z hlediska konkurenčního prostředí považován za opravdu „horkou půdu“.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články