Quantcast

Skylink: Programy v balíčku KOMBI, MULTI bez novinek

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Skylink: Programy v balíčku KOMBI, MULTI bez novinek

Společnost TradeTec, dnes představila nový ceník platný od 1.5.2011, který zahrnuje některé nové programy oficiálně dostupné od začátku příštího měsíce. Zároveň vznikl i nový balíček KOMBI obsahující SD i HD programy, včetně novinek.

Co obsahuje KOMBI? "Jsou v něm programy MULTI + Paprika + Sport 2 + 7 HD programů", uvedl na dotaz webu parabola.cz Jaromír Glisník, výkonný ředitel společnosti TradeTec. Mezi sedmičkou dostupných HD programů v balíčku KOMBI jsou Eurosport HD, Nova Sport HD, Travel Channel HD, Penthouse HD1, Nat Geo Wild HD, Spektrum HD a MTVN HD. Celkem získá zákazník 36 programů za měsíční cenu 360 Kč (resp. 14,80 eur na Slovensku).

Cena základního SD balíčku se k 1.5.2011 překvapuje zvyšuje, ačkoliv se v tomto balíku žádný nový program neobjeví. "Ano, máte pravdu. Cena MULTI byla stanovena v době, kdy měl MULTI polovinu aktuálních programů a dávno neodpovídá jeho rozsahu (našich 27 programů stálo stejně jako u konkurence Mých 6). Důvod ke zdražení byl samozřejmě již dříve, zdražení jsme odložili," vysvětlil webu parabola.cz šéf platformy Jaromír Glisník.

Nové SD programy TV Paprika a Sport 2 se vysílají v MPEG-4 a jsou dostupné jen klientům výše uvedeného balíčku KOMBI. Kanál HBO Comedy je poskytován klientům v kombinaci s HBO, HBO SD/HD, HBO HD/SD + Cinemax a HBO SD + Cinemax.





Reklama




Vybrané články