Quantcast

UPC Direct blahopřeje vítězům soutěže Travel 360

| redakce | tisk

Poskytovatel satelitní televize UPC Direct se spojil s kanálem Travel Channel, aby společně nabídli jednomu šťastlivci pobyt pro dva v jedné z metropolí Evropy. Pobyt byl součástí soutěže pořádané pořadem o populárních evropských destinacích Travel 360º, který takto slaví svou druhou řadu.

Travel Channel oznámil, že výherci soutěže pořadu Travel 360º se stali Pavel a Lucie Grundovi z Velkého Poříčí, kteří jsou již mnoho let loajálními zákazníky UPC Direct.

Satelitní televizi UPC Direct si fakt užívám a za tak skvělou výhru jsem samozřejmě velmi rád,“ prohlásil pan Grund. „Travel Channel mě baví a na naši pětihvězdičkovou dovolenou už se moc těšíme,“ dodal.

Grundovi vyhráli luxusní pobyt v hotelu Corinthia v Budapešti. Dalších deset šťastných výherců obdrží exkluzivní tašku Travel Channel se spoustou užitečných potřeb na cesty.

Provozovatel satelitní televize UPC Direct společnost UPC DTH S.àr.l velmi vítá, že se zákazníci UPC Direct mohli soutěže s kanálem Travel Channel účastnit. „Možná ještě víc nás ale potěšilo, když jsme se od kanálu Travel Channel dozvěděli, že výhercem se stal dlouholetý zákazník UPC Direct,“ řekl viceprezident pro marketing a obchod Jim Helfgott.





Reklama




Vybrané články