Quantcast

Fox Business Network v paketu Sky Italia

| redakce | tisk

Americký byznysový kanál FOX Business Network, patřící do Fox Entertainment Group, která je zase součástí News Corporation Ruperta Murdocha, byl zařazen do italské platformy Sky Italia.

Fox Business Network je na americkém trhu hlavním konkurentem v Evropě známého kanálu CNBC. O stanici Fox Business Network se v Evropě doposud nehovořilo ale jde o sesterský kanál známé zpravodajské stanice Fox News Channel, která je také poskytována abonentům Sky Italia.

Fox Business Network odstartoval v USA 15.10.2007. Kromě domovské USA se stanice zatím na žádném trhu nevysílala po celý den. Ve Velké Británii se neoficiálně jednalo ohledně možnosti uvedení stanice do nabídky Sky UK. V Austrálii vysílá Sky News Business některé pořady Fox Business Network.

Italská platforma Sky Italia vedle zmíněných stanic Fox News Channel a Fox Business Network v originálních jazykových verzích poskytuje také další kanály pod značkou Fox - Fox Italia (také v HD a s hodinovým a dvouhodinovým časovým posunem), Fox Crime (také v HD a +1 a +2 verze), Fox Life (pouze v SD, verze +1 a +2) a také Fox Retro.

Fox Business Network v paketu Sky Italia
▲ Fox Business Network v paketu Sky Italia

technické parametry Fox Business Network:

Hot Bird 8 (13°E), freq. 12,673 GHz, pol. V, SR 29900, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, CA Videoguard

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články