Quantcast

TV Barrandov: Delší Animáček, nový magazín Auto, moto, drive

| redakce | tisk

TV Barrandov představila programové schéma na měsíc září. Diváci se mohou těšit na delší programový blok dětských pořadů Animáček, Videostop a nové magazíny Auto, moto, drive a Máme dítě.

Animáček čeká rozšíření o 30 minut. Od září bude začínat již v 17:45 a končit v 19:55 hodin. Pásmo seriálů pro děti přinese tituly jako Ferda, Legenda o Enyovi, Pokémon, dále nebudou chybět Šmoulové, Super mini, Angelína balerína a Bořek stavitel. Informuje o tom web RadioTV.cz.

Pondělní večery v září budou patřit filmové sérii Fantomas, po skončení následuje seriál Flashpoint. Úterní večery budou patřit westernům. Ve středu diváky čeká seriál Žena zákona a klasika Chobotnice.

Čtvrteční večer přinese nový původní sitcom Ivana Mládka s názvem Noha 22. Na páteční večery TV Barrandov naplánovala československý seriál Inženýrská odysea, následuje český film. První sobotní večer v září bude patřit zábavě k 15. výročí vzniku časopisu Rytmus života. Další sobotní večery bude patřit komediálnímu seriálu z roku 1988 Přejděte na druhou stranu.

Neděle s klasikou - tématické filmy Pravdivé příběhy a po skončení následuje Politická střelnice.

Dále TV Barrandov na sobotní dopoledne chystá nový magazín Auto, moto, drive, odpoledne potom Máme dítě.

zdroj: RadioTV





Reklama




Vybrané články