Quantcast

Víkendová Terapie na HBO u CS Link zdarma

| redakce | tisk

Media Vision, provozovatel české a slovenské digitální satelitní televize CS Link , spouští filmový program HBO na víkend zdarma. CS Link tak chce všem svým zákazníkům umožnit sledovat světovou premiéru nejnovějšího počinu HBO - seriálu TERAPIE. V hlavní roli tohoto dramatu se představí charismatický Karel Roden.

V neděli 9. 10. v 20:00 hod. proběhne dlouho očekávaná premiéra pilotního dílu Terapie, proto bylo na tento víkend naplánováno bezplatné promo vysílání. Zákazníci budou moci zdarma sledovat HBO od pátku 7. 10. 6:00 hod. do pondělí 10. 10. 6:00 hod. Krom zmiňované premiéry a dokumentu z natáčení budou o víkendu odvysílány i další filmové lahůdky jako Milionář z chatrče, Občanský průkaz, Nine, Bruno, komediální show Na Stojáka či populární seriály True Blood (Pravá krev) a Impérium - Mafie v Atlantic City II.

Na balíček FILM, který obsahuje HBO a další 2 filmové kanály HBO2 a Cinemax, nyní CS Link nabízí 25% slevu, ke které zákazníci dostanou ještě odměnu dle svého výběru.

O seriálu TERAPIE:
Jak již samotný název napovídá, děj 45dílného dramatu se odehrává v pracovně psychologa Marka Pošty ztvárněného Karlem Rodenem. Příběhy jeho pacientů i jeho samotného nechají divákům nahlédnout do nejskrytějších zákoutí lidské duše. Seriál je výjimečný svou psychologickou hloubkou, propracovaností postav i neobvyklým dějištěm, koncentrovaným do uzavřeného prostoru. Režie se ujal Petr Zelenka a v dalších rolích se představí Aňa Geislerová, Jiří Štepnička či Tomáš Matonoha. Premiérové díly budou vysílány od pondělí do pátku ve 20.00 hod.

zdroj: CS Link





Reklama




Vybrané články