Quantcast

Španělsko: Discovery MAX od 12.1.2012 v DVB-T

| redakce | tisk

Discovery Networks International spustí 12. ledna 2012 nekódovaný kanál Discovery MAX. Stanice bude šířena v celém Španělsku prostřednictvím digitálního terestrického vysílání (DVB-T) na K69, který v současné době využívá Veo TV.

Spuštění tohoto nového kanálu ve španělském DVB-T je výsledkem nedávné dohody mezi Discovery Networks a Unidad Editorial v souvislosti s finančními problémy dceřiné společnosti Veo TV.

Discovery MAX bude zábavní kanál, který bude přinášet pořady ze 13 stanic Discovery, které jsou distribuovány v USA a 24 stanic z celého světa. Stanice bude vysílat řadu pořadů s různým obsahem včetně dokumentů o volně žijící zvěři, motorismu, vaření, doku reality a přežití v extrémních podmínkách.

Řada španělských DVB-T stanic je ve finančních problémech a jedná o pronájmu kanálu třetím stranám. To je případ La 10, řízená mediální skupinou Vocento, která v současné době jedná s několika možnými kandidáty na pronájmu digitálního kanálu. Jsou mezi nimi Fox, Disney, Viacom a dokonce Real Madrid TV.

zdroj: advanced television





Reklama




Vybrané články