Quantcast

Hot Bird TV Awards: Trace Sport vítězem kategorie sportovní TV

| redakce | tisk

V pátek 25.11.2011 byly na slavnostním ceremoniálu v Benátkách uděleny ceny Hot Bird TV Awards nejlepším televizním kanálům a pořadům vysílaných na satelitech Eutelsat v posledních 12 měsících. Akce Hot Bird Awards byla založena v roce 1998.

V kategorii dětské stanice zvítězil dětský kanál Karusel (Rusko), mezi filmovými kanály byly uděleny dvě ceny - Kino Sojuz (Rusko) a Sky Cinema 1 HD (Itálie). Mezi kulturními a vzdělávacími kanály získaly cenu stanice Babel (Itálie) a RAI Storia (Itálie).

V dokumentárních stanicích získala cenu stanice DMAX (Německo). S kanálů se všeobecnou zábavou zvítězila stanice Sky Uno (Itálie). Z lifestylových kanálů porota ocenila RAI 5 (Itálie) a NRJ Paris (Francie).

V kategorii hudebních stanic France O (Francie). Ze zpravodajských kanálů zabodovaly kanály BBC Arabic (Velká Británie), TG Norba 24 (Itálie). Mezi národními kanály TVE International (Španělsko) a SMtv San Marino (San Marino).

V konkurenci sportovních kanálů zvítězil Trace Sports (Francie), v kategorii Volba lidu zvítězil polský kanál MiniMini. Nejlepšími pořady jsou The Beethoven Project televize Deutsche Welle (Německo) a CCN stanice Comedy Central Polska (Polsko). Nejlepším novým programem byl zvolen kanál TG Norba 24 z Itálie.





Reklama




Vybrané články