Quantcast

MTG spustí nový Viasat Film a 4 nové filmové HD programy

| redakce | tisk

Společnost MTG k 20. výročí spuštění placené televize Viasat rebranduje v severských zemích svůj filmový kanál TV1000 na Viasat Film. Vedle rebrandu k 1.3.2012 spustí také 4 nové prémiové programy Viasat Film v HD rozlišení ve Švédsku, Norsku, Dánsku a Finsku.

Viasat bude vysílat celkem 11 tématických prémiových placených filmových programů napříč regionem. V nejbližší době bude spuštěna kampaň k podpoře rengrandingu TV1000 a startu nových kanálů.

Viasat bude nově provozovat programy Viasat Film a Viasat Film HD; Viasat Film Action a Viasat Film Action HD; Viasat Film Nordic a Viasat Film Nordic HD; Viasat Film Family a Viasat Film Family HD; Viasat Film Drama a Viasat Film Drama HD; a Viasat Film Classic. Všechny stanice budou dostupné na satelitní službě Viasat a dále i v tamních IPTV a kabelových sítích, které šíří programy Viasatu.

Viasat Film bude vysílat exkluzivní premiéry, Viasat Film Action přinese nejlepší akční trháky a thrillery. Viasat Film Nordic bude domovem pro místní filmy, Viasat Film Family nabídne filmy pro celou rodinu - od romantických filmů až po komedie, včetně nejznámějších animovaných filmů. Viasat Film Drama poskytne spektrum filmů ze současnosti. Viasat Film Classic odvysílá kultovní a klasické filmy.





Reklama




Vybrané články