Quantcast

Mezinárodní verze TechniSat DIGIT ISIO S na trhu

| redakce | tisk

Společnost TechniSat uvedla na trh přijímač TechniSat DIGIT ISIO S International Edition (mezinárodní edice). Přístroj je určen pro příjem digitálního satelitního vysílání v SD a HD rozlišení, obsahuje připojení k internetu, takže diváci mohou získat přístup do interaktivního světa přímo ze svých obývajících pokojů a prohlížet webové stránky na svém televizoru.

DIGIT ISIO S je vybaven širokou škálou multimediálních funkcí - k přístroji je možné připojit HDD přes rozhraní USB 2.0 a z přijímače se stane DVR Ready box. Uživatelé pak mohou rovněž využívat funkce jako Timeshift, nahrávat pořady na hard disk. Přístroj je vybaven twin tunerem - jeden pořad se může nahrávat a druhý lze ve stejný okamžik sledovat.

Mezinárodní verze TechniSat DIGIT ISIO S na trhu
▲ Mezinárodní verze TechniSat DIGIT ISIO S na trhu

Některé z funkcí a vlastností DIGIT ISIO S: podpora HbbTV, TechniMatic (aktualizace sw), AutoInstall (automatická instalace), TechniFamily (rodičovská pojistka), Twin tuner (možnost zpracování dvou satelitních signálů ve stejný čas), Perfect Recording (skončení nahrávání pořadu podle skutečného konce pořadu), 2xCI+ (dvě rozhraní Common Interface pro příjem kódovaných programů), Universal Plug And Play (UPnP), integrovaný systém Conax, rozhraní Ethernet, funkce PIP, HDMI, 3x USB, 1x eSATA, SD čtečka karet (SD/MMC formát), 5 tisíc programových míst pro TV a R stanice, multijazyčné menu včetně češtiny, podpora SR 2 ~ 45 Msyms/s (DVB-S) a 10 ~ 31 Msym/s (DVB-S2).





Reklama




Vybrané články