Quantcast

Pohárové odvety souběžně na Sport1 a Sport2

| redakce | tisk

Zažít nelítostné souboje o postup ve španělském a anglickém poháru dnes budou moci diváci televizí Sport1 a Sport2. Večer plný špičkového fotbalu začne ve 20:45 hodin, kdy Sport2 přinese odvetný semifinálový duel Carling Cupu mezi Liverpoolem a Manchesterem City, lídrem tabulky Premier League. Vzrušení z další dramatické odvety slibuje napjatě očekávané El Clásico mezi Realem Madrid a FC Barcelonou ve čtvrtfinále Španělského poháru, vysílání na Sport1 startuje ve 22.00 hodin.

Dvojitá dávka skvělého fotbalu v pohárových odvetách dnes čeká fanoušky ostrovní a španělské kopané na televizích Sport1 a Sport2.

V semifinále anglického Carling Cupu proti sobě nastoupí Liverpool a Manchester City. Pro oba celky je Carling Cup už poslední příležitostí k získání pohárové trofeje. První jmenovaný může využívat psychické výhody, neboť úvodní střet se City pro něj skončil vítězně.

V anglické lize však drží nepříliš oslnivou sedmou příčku a v posledních třech zápasech mužstvo vstřelilo pouhou jednu branku. Oproti tomu Manchester City vládne ligovému žebříčku před svým věčným městským konkurentem United a několik posledních utkání slavil vítězství. „Pro oba týmy je Carling Cup jedinou pohárovou soutěží, v níž ještě můžou uspět, proto lze čekat velké nasazení na obou stranách,“ přidává svůj postřeh Ondřej Voršilka, komentátor televize Sport2. Zápas začíná ve 20.45 hod. na Sport2.

Týmy nabité hvězdami, to jsou Real Madrid a FC Barcelona. Mourinhův celek trápí osobní spory uvnitř kabiny, avšak dnes večer je všichni dotčení budou muset hodit za hlavu a všechnu svou pozornost zaměřit na vítězství, jinak ambice na pohárový úspěch končí. „Madrid musí hrát otevřenou hru, tlačit na obranu Barcelony, která si to pochopitelně nenechá líbit. O to větší zážitek pro diváky to bude,“ slibuje Milan Štěrba, komentátor televize Sport1. Zápas začíná ve 22.00 hod. na Sport1.





Reklama




Vybrané články